Preload Starfield už 9. srpna!

Spousta hráčů se už nemůže dočkat, až se dostaví 6. září a budou si moci konečně spustit připravovaný titul Starfield od společnosti Bethesda Game Studios. RPG z vesmírného prostředí se plánuje vydat na PC a Xbox Series X/S. Ten kdo si však připlatí za Premium Edition se bude moct radovat už o několik dní dříve, konkrétně 1. září. Už vidím ty omluvenky do školy a neschopenky v práci. 

@youtube.com

Pozitivní informací však je, že uživatelé konzolí Xbox Series X/S nebudou muset čekat na datum vydání, aby si mohli hru předinstalovat, a budou si tak moci užívat titul od první chvíle spuštění. Předinstalace bude možná o mnoho dříve, než bývá většinou zvykem, a to už 9. srpna. Samozřejmě musíme vzít v úvahu časové zóny. Ale i tak to zahřeje na duši, když se na Starfield každý tak moc těšíme. Alespoň pocitově se hra blíží čím dál víc.

Bohužel si na Starfield ještě chvilku počkáme, ale čas se dá krátit mnoha způsoby. Jedním z nich je zkusit přežít v nelítostné divočině, kde se vás pokouší zabít všechno, co vám přijde do cesty. Mrkněte na naši recenzi Green Hell.

X