Prepare to cry – Kraven bude mít nečekaně smutný konec.

Ano, jestli vás tato informace minula, tak v roce 2024 můžeme očekávat filmovou verzi lovce Kravena, jednoho z největších nepřátel Spider-Mana. Podle režiséra J. C. Chandora ale není Kraven the Hunter běžným filmem o superhrdinech..

Who is the hunter and the prey

Jeho pravé jméno je Sergei Kravinoff a jedná se o známého a nebezpečného lovce, který je známý svou posedlostí dokázat svou nadřazenost a získat respekt. Kraven  se často objevuje jako protivník Spider-Mana a stále se snaží dokázat, že je lepší než Spider-Man tím, že chytne nebo zabije legendárního hrdinu. Jako by náš dobrý soused Spider-Man neměl už dostatek nepřátel…

Kraven Lovec se poprvé objevil v 15. čísle The Amazing Spider-Man v roce 1964 a později spoluzaložil Sinister Six, skupinu superpadouchů, do které patří Doctor Octopus, Vulture, Sandman, Electro a Mysterio. 

Me and the boys… hehe

@knowyourmeme

„Společnost Sony pravděpodobně nechce, abych s tím přišel,“ řekl Chandor časopisu Esquire. „Ale ten příběh je tragédie. Až budou u tohoto filmu běžet závěrečné titulky, pokud jste dávali pozor, nebudete mít pocit, že to všechno skončilo skvěle.“

Podle Chandora se děj filmu odehrává dávno před prvním setkáním Kravena a Spider-Mana; jde o origin story o vztahu mladého Sergeje s jeho otcem gangsterem (Russell Crowe). Komiksový osud postavy údajně určil jeho a Taylor-Johnsonův přístup k filmu. Jde o první film s ratingem R v marvelovském univerzu společnosti Sony, v němž se mimo jiné objevují filmy Venom, Venom: Let There Be Carnage, Morbius a připravované filmy Madame Web a Venom 3. Kraven the Hunter vstoupí do kin 30. srpna roku 2024.

X