Recenze herní klávesnice Connect IT Doodle

Od firmy Connect IT už nějaký ten pátek používám jejich Doodle Mouse na hraní, takže když se mi dostala jejich herní klávesnice s označením CKB-3530-DD, tak jsem byl víc než nadšen. Nejenom kvůli tomu, že si konečně sladím herní stůl, ale i kvůli tomu, že s jejich myškou jsem byl vždycky spokojený,  a nic menšího jsem nečekal ani od klávesnice. 

Tak se na to nadělení podíváme, ano?

První věc, co vás rozhodně praští do očí, je její desing. Kdo už třeba má, jako já, jejich Doodle Mouse, tak si všimne pěkných kreseb, které jsou ale zároveň decentní, takže to nevypadá, jako by vám nějaký šílený sprejer zvandalizoval vaše herní vybavení. Velice oceňuji opletený kabel s pozlaceným USB konektorem na konci. Vypadá to nejen dobře, ale i z praktického hlediska funguje na výbornou. Žádné kroucení, jako to znáte u běžných kabelů. 

@Techraj

Na klávesnici najdeme 19 kláves s funkcí anti ghost a 12 multimediálních kláves. K zapojení vám stačí připojit USB kabel a můžete frčet. V dnešní době už samozřejmý standart.  Ale určitě většinu hráčů zajímá ten nejdůležitější herní prvek, a to RGB! S podsvícením jsem si vyhrál dostatečně, klávesnice jde nastavit přesně podle vašeho vkusu. Na výběr máte ze sedmi různých barev. Barvy můžete nechat i žít vlastním životem a různě nechat běhat po celé klávesnici, nebo je v poklidu nechat dýchat. Je tu možnost i nastavení reakce na okolní zvuky, což mně osobně přišlo jako skvělá funkce, když si chcete umocnit zážitek z oblíbené skladby. Prostě milovníci RGB si tady mají rozhodně s čím hrát!

Křest ohněm

Co se týče psaní, tak odezva a dotyk na jednotlivé klávesy jsou až překvapivě na dobré úrovni. Klávesy jsou dostatečně daleko od sebe a dotyk je velice příjemný pro psaní. Ale já jsem chtěl klávesnici vyzkoušet opravdu naplno, a tak jsem si zapnul League of Legends :-D. A ze dvou testovacích her jsem obě vyhrál! Klávesy Q,W,E a R dostali pořádně zabrat, ale klávesnice test zvládla na výbornou, a vysloužila si tak na mém stole čestné místo mezi ostatním hardwarem.

@Techraj

Sečteno a podtrženo, herní klávesnice Connect IT Doodle CKB-3530-DD je dobrým kusem pro vaše domácí hraní. Pokud se pohybujete už na profesionální úrovni, tak se nejspíš poohlédnete po jiné cenové relaci, ale v rámci cena/výkon Doodle nabízí hodně muziky za málo peněz. A teď mě omluvte, jdu si vyzkoušet další hru LoLka, jestli to opravdu bylo klávesnicí, nebo mám jen na tu hru křivé prsty!

Verdikt: 3/5

Klávesnici si můžete zakoupit zde. 

Hodnocení
Connect IT

Název: CONNECT IT DOODLE RGB

Popis: CKB-3530-DD

Značka: ConnectIT

Celkový dojem

Sečteno a podtrženo, herní klávesnice Connect IT Doodle CKB-3530-DD je dobrým kusem pro vaše domácí hraní. Pokud se pohybujete už na profesionální úrovni, tak se nejspíš poohlédnete po jiné cenové relaci, ale v rámci cena/výkon Doodle nabízí hodně muziky za málo peněz. A teď mě omluvte, jdu si vyzkoušet další hru LoLka, jestli to opravdu bylo klávesnicí, nebo mám jen na tu hru křivé prsty!

-
3

Klady

+

+

+

 

Zápory

X