WarCraft Rumble má datum vydání

Mobilní kombinace strategie a tower defense Warcraft Rumble nám Blizzard představil před více než osmnácti měsíci. Od té doby bylo o hře spíše ticho a někteří hráči již spekulovali, zda se hra nezařadila na dlouhý seznam zrušených projektů studia. Reakce hráčů na oznámení hry byly také velmi negativní, panovala tedy jistá zvědavost, s čím se nakonec studio vytasí. Nyní však má hra pevné datum vydání a tím je 3. listopad a to jako pro iOS, tak Android. Hra tedy bude přístupná ve stejnou dobu, v jakou začíná Blizzcon který se vrací po několika letech.

@youtube.com

Warcraft Rumble (původně Warcraft Arclight Rumble) nabídne kampaň o zhruba 70 misích které budou kombinovat prvky strategie, tower defense a RPG. Cílem hráčů bude postavit armády, zvolit jejich vůdce a učit své „Minis“ (jméno jednotek ve hře) různá kouzla a talenty. Mimo standardní kampaň a mise nabídne hra také coop mód, raidy, dungeony a systém guild.

Pokud vás Warcraft Rumble zajímá, Blizzard otevřel „předobjednávky“ skrze obchody obou platforem – Google Play a iOS App Store. Rovněž za využití předobjednávky nabízí několik skinů za odměnu. Já osobně hru vyzkouším, ale vzhledem k tomu že mé nadšení pro svět Warcraftu již pár let pokulhává a také vzhledem ke zkušenostem s předchozí mobilní hrou od Blizzardu Diablo Immortal, nemám velké naděje, že bych u hry vydržel dlouho. Ale kdo ví, třeba studio tentokrát příjemně překvapí.

X