GTA 6 je neskutečný hit

O tom, že GTA 6 je jednou nejočekávanějších her poslední dekády, není sporu. Když se zeptáte herní komunity, na co se těší nejvíc, tak určitě se tenhle titul bude opakovat často. A dokazuje to i statistika puštění prvního traileru pomocí služby Youtube. Neuhodnete, na jakou metu dosáhl.

@Rockstar Games

Od svého spuštění nově vydaný trailer na připravovanou hru GTA 6 od společnosti Rockstar Games překonal hranici 103 milionu shlédnutí. To je více než co měl předchozí díl za celých 12 let. Je to neskutečné číslo.

Během prvního dne to bylo 96 milionů. Jen pro srovnání s dalšími hrami od Rockstar Games  je toto číslo několikrát vyšší. Například Red Dead Redemption 2 do dnešního dne shlédlo pouze něco málo přes 23 milionů lidí a GTA 4 má za celou dobu své existence 8,4 milionu shlédnutí. Nutno podotknout, že se jedná pouze o trailer zkouknutý na oficiální kanálu Rockstar Games. Ve skutečnosti jsou ta čísla mnohem vyšší. A to platí i pro GTA 6. Pokud jste tedy nevěděli, jak velký BOOM ta hra je, tak tohle vás snad už přesvědčí.

Vydání GTA 6 je naplánováno na rok 2025. Zatím pouze pro konzole PlayStation 5Xbox Series X/S. Hráči na PC si zatím budou muset počkat.

X