Frostpunk 2 je oficiálně potvrzen pro konzole poslední generace

Dlouho očekávaná strategická hra Frostpunk 2 od vývojářského studia 11 Bit Studios se dočkal nového traileru. Kromě traileru jsme ale dostali i několik nových informací.

@Steam

První díl vyšel už v roce 2018 od od té doby se stále těší velké popularitě. Není proto divu, že spousta hráčů vyhlíží už další díl postapokalyptické strategie ze zmrzlého prostředí. společnost 11 Bit Studio po potvrzení vydání na PC v první polovině roku 2024, potvrdila i vydání pro PlayStation 5Xbox Series X/S o něco později. Frostpunk 2 bude také součástí služby PC Game Pass a později se také dostane na Game Pass.

Trailer nám ukazuje, jak The City Steward stále slyší žádostí jiných frakcí. Můžete se pokusit vzít věci do vlastních rukou a přijmout různá opatření, ale v tomto postapokalyptickém světě platí pouze jediné. Hlasování, které můžete samaozřejmě prohrát. Proto je potřeba přesvědčit dostatek hlavounů aby vám dali souhlas a jednat podle vlastní vůle.

V následujících měsících se můžeme těšit na další podrobnosti, jako jsou systémové požadavky, nebo už konečně tolik vytoužené datum vydání. Proto nás sledujte dál a my vás budeme informovat. 

X