DLC pro GTA V s názvem „The Agent Trevor“ mělo sledovat Trevora jako tajného agenta

Už dříve jsme se dozvěděli, že Grand Theft Auto V, nesmírně úspěšný titul společnosti Rockstar, který v prodejích překonal zbylé díly celé franšízy, měl kdysi v přípravě několik příběhových DLC.
Podle dřívějších zpráv studio zrušilo plánované příběhové rozšíření kvůli zaměření se na ziskový Grand Theft Auto Online.
Z posledního streamu věnovanému GTA V to ale vypadá, že rozšíření založené na postavě Trevora, excentrické postavy z trojice hratelných postav GTA V, bylo ve vývoji dále, než jsme si mohli myslet.

@Rockstar Games

Během nedávného Grand Theft Auto V reunion Q&A streamu, Steven Ogg, který poskytl hlas i motion capture pro Trevora v původní hře z roku 2013, sdělil zajímavé detaily o zrušeném DLC Agent Trevor.
Ukázalo se, že natočil motion capture pro toto rozšíření a prozradil detaily o tom, jaké by DLC mohlo být.

Jak název naznačuje, DLC by sledovalo Trevora a jeho proměnu z pouličního kriminálníka na tajného agenta.

„Plánovalo se, že Trevor bude v utajení pracovat pro federální úřady.“ řekl Ogg.
„Stále je to trochu idot, ale dělá, co může, aby předstíral, že je agent. Natáčeli jsme a pak se to prostě zrušilo a nikdy jsme se k tomu nevrátili.“ doplnil Ogg.

Ned Luke, který poskytl hlas a motion capture pro Michaela, jednu z dalších hratelných postav v GTA V, řekl, že plán byl mít příběhové DLC pro všechny tři protagonisty, ale podotknul, že úspěch GTA Online motivoval Rockstar k přeorientování svých plánů.
Celý stream si můžete prohlédnout v archivu na Lukeově YouTube kanálu níže.

X