Diablo IV se opět hlásí o slovo

Diablo IV je stále fenomén a vývojáři se opravdu snaží, aby si hra udržela své hráče. Do hry přichází nové vylepšení a určitě se vám bude líbit. Vylepšením prošel nejen crafting, ale také práci s itemy a mnoho dalšího.

Čtvrtá sezóna přidává do hry mechaniky Tempering, Masterworking a další vychytávky. Přepracovává také Kodex moc, aby bylo možno lépe manipulovat s aspekty. To vše přichází v Loot Reborn, které se do hry dostalo už 14. května. Pokud jste to ještě nezkoušeli, tak hurá do toho.

Tempering vám umožní přidávat si k kořisti bonusy související například s vyšším poškozením. Je určitá hranice, kam až může předmět vylepšovat, ale pak je tu také Masterworking, který je zase ještě více posílí. Záleží na vašich prioritách.

Navíc na konec hry byla přidána nová aktivita, nové unikátní a legendární aspekty a mnoho dalšího. Více se dozvíte v traileru níže.

První DLC pro Diablo IV s názvem Vessel of Hatred vyjde koncem tohoto roku a v létě se určitě dočkáme více podrobností. Zatím si můžete vyzkoušet online multiplayerovou řežbu s názvem Squad 44. Recenzi najdete zde.

X