5 season The Boys je již v přípravě a očekávejte šílené věci!

4. sezóna seriálu The Boys už pomalu klepe na dveře, zatímco další sezóna se již pomalu rodí poté, co Prime Video tento měsíc obnovilo show i pro 5. sezónu.

„Právě jsme asi měsíc v pracovně scenáristů, takže máme nějaké docela skvělé nápady,“ řekl showrunner Eric Kripke pro ScreenRant.
„Je to teď hodně intenzivní, dynamické. Zatím se to ještě neztvrdilo do ničeho, ale jsem nadšený. Myslím, že se mluví o něčem šíleném, to je jisté,“ doplnil Kripke.

@Amazon Prime Video

Podrobnosti o ději stále zůstávají utajeny, ale je tu jeden herec, se kterým by Kripke rád spolupracoval ve 5. sezóně: Jared Padalecki. To však není vše, co nás čeká z Vought-verse, protože Gen V sezóna 2 je také v přípravě a The Boys: Mexico je stále ve vývoji, přestože „má hodně překážek“.

Ale samozřejmě, před vším tím je tu 4. sezóna seriálu The Boys. Prime Video nedávno sdílelo první pohled na novou Sedmičku, nebo by to mělo být spíše Šestku? V nadcházející sezóně, ve které se objeví Chase Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train, Nathan Mitchell jako Black Noir, Antony Starr jako Homelander, Valorie Curry jako Firecracker a Susan Heyward jako Sister Sage.

„Jsou v této sezóně věci, které, když jsem je četl, jsem hlasitě zadržel dech,“ řekl nedávno Jack Quaid, který hraje Hughieho Campbella, pro Collider o sezóně 4. „Skutečně jsem nepředpověděl mnoho z těch momentů a to je velmi těžké pro někoho, kdo byl ve šou čtyři sezóny. Scenáristé se opravdu předčili. Konec je úžasný. Konec je úplně šílený. Je to úžasné,“ nešetřil superlativy Quaid.

První tři epizody 4. sezóny The Boys mají dorazit na Prime Video 13. června.

X