Call of Duty: Black Ops 6 bude dostupné na Xbox Cloud Gaming v den vydání

Call of Duty: Black Ops 6 bude k dispozici na službě Xbox Cloud Gaming hned při svém uvedení na trh. Microsoft oznámil, že Black Ops 6, Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) a Warzone budou od 25. října k dispozici v cloudu pro předplatitele Xbox Game Pass Ultimate.

„Sdíleli jsme naši vizi, jak nabídnout skvělé herní zážitky hráčům na různých zařízeních,“ napsala Ashley McKissick, viceprezidentka pro herní zážitky a platformy. „Dnes jsme nadšení, že můžeme pokračovat v přinášení nových příležitostí k tomu, aby si hráči mohli vychutnat své oblíbené hry, ať už jsou kdekoli.“

@Activision

Call of Duty: Black Ops 6 je prvním titulem v historii série, který bude dostupný pro Game Pass hned v den vydání. Microsoft doufá, že tato dostupnost povede k nárůstu předplatného této herní služby.

„Je to poprvé pro sérii Call of Duty a vítězství pro komunitu,“ uvedla McKissick. „Hráči budou mít poprvé přístup k několika hrám Call of Duty prostřednictvím Xbox Cloud Gaming a členové Game Pass Ultimate si budou moci Call of Duty užívat na více místech než kdy dříve…“

Kromě Xbox Game Passu a Xbox Cloud Gaming bude Call of Duty: Black Ops 6 vyjde také pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a PC. Nedávno bylo také potvrzeno, že hra nebude mít předčasný přístup k sólo kampani.

X