Očekávaný anime nářez je tu…doslova

Fandové anime už se nemohli dočkat data 11.10.2022 kdy vyšel první díl Chainsaw Mana, který je natočen podle úspěšné mangy. Připravte si olej na řetěz, protože tohle bude vážně jízda.

Dvakrát řež a jednou...

Manga kterou má na starosti autor Tacuki Fudžimoto se začala vydávat od prosince roku 2018 do prosince roku 2020 v japonském časopise Šonen Jump. Je zasazena v dystopickém Japonsku kde lidé na okraji společnosti bojují o přežití a k tomu všemu po ulicích pobíhají monstra, která se tvoří z lidského strachu…toliko ke krásným zítřkům.

Náš hrdina  jménem Denji je právě tím smolařem co žije na hraně a jediné po čem touží je mít normální život a plný žaludek. Co se asi stane když mu cestu zkříží démon a stanou se z nich parťáci? To a mnohem více můžeme zjistit v  tomhle svěžím a drsném anime, které potěší fandy Berserkra a jemu podobných. První díl vyšel exkluzivně na TV Tokyo a bude čítat 12 epizod v první sérii. Tak namačkejte sítiče a dolejte benzín protože tahle jízda plná akce, krve a zvuků pily se vám určitě zařeže až do masa.

X