Vývojáři A Plague Tale: Requiem vzkazují: „Nekažte zážitek ostatním hráčům“

Jelikož vydání úspěšné adventury A Plague Tale: Requiem je již za dveřmi, je jasné, že i první díl přiláká spoustu nových hráčů. Proto vývojáři prosí na sociálních sítích ostatní, aby se zdrželi spoilerů.

Radši chytnout mor, než slyšet spoiler...

Pokud jste nějakým zázrakem  ještě neslyšeli o úspěšné adventuře od studia Asobo, tak zde máme základní premisu: Děj hry se točí kolem dvou sourozenců Amicie a Huga, kteří žijí ve 14. století ve Francii, a samozřejmě jak víme z dějepisu, tak takové období nebylo zrovna echt pro život. Pokud jste měli tu smůlu a narodili se do chudé a bezvýznamné rodiny, tak už jen to že jste umřeli přirozenou smrtí se všemi končetinami byl úspěch… A aby to milí předkové měli ještě zajímavější, tak se krysy rozhodly, že už je nebaví žít na okraji společnosti, a pomocí přenášení moru započali svojí výpravu na ovládnutí světa… Aspoň takhle se to učí v krysí škole.

Naši hlavní hrdinové se narodili do morem zmítané Francie, a pomocí svého důvtipu a odhodlání se musí vydat na cestu na které… a víc už vám neřeknu, jelikož by pak můj článek byl kontraproduktivní. Vývojáři z Asobo Studio proto na svém Twitteru prosí všechny hráče, co se dostanou ke hře dříve, aby nekazili zážitek ostatním, protože příběh obou her je navazující, a zbytečně by pak připravili ostatní hráče o zážitek. A jestli to někdo z vás udělá, tak si pro vás přijde nějaký Skaven…pardon,krysa.

A Plague Tale: Requiem vychazí 18.10 2022 a majitelé GamePassu si ji můžou zahrát už v den vydání.

X