Předobjednávky Mortal Kombat 1 jsou už v plném proudu

Není žádným tajemstvím, že se v září letošního roku dočkáme restartu oblíbené a brutální bojové série Mortal Kombat. Hra je naplánovaná na 18. září a u některých vybraných edic můžete získat dokonce i předběžný přístup. Beta testování se dočkáme o měsíc dříve v srpnu. Za kolik se budou prodávat jednotlivé edice a co v nich najdeme? Mrknem na to.

@Steam

NetherRealm Studios přivede znovu k životu přepracované původní postavy a pochlubí se úplně novým příběhovým režimem. Hra bude k dispozici pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Každá vylepšená edice přinese do hry několik bonusů a myslím, že se vám budou všechny líbit a bude opravdu těžké si vybrat, kterou edici zrovna zvolíte.

@Steam
Standard Edition

V každé předobjednávce studio nabízí hratelnou postavu Shang-Tsunga a přístup k betatestování v srpnu. U ostatních edic získáte dokonce předběžný přístup ke hře už 14. září. Základní verzi můžete mít za 70 dolarů.

Premium Edition

V prémiové edici na vás bude čekat kromě bonusů standardní edice i balíček Kombat Pack. V něm naleznete několik postav, skinů a další bonusy. Premium Edition si můžete předobjednat za 110 dolarů.

Collector Edition

Collector Edition vás možná odradí svojí cenou, která se vyšplhala na 250 dolarů, ale zase společně s ní získáte skvělé bonusy nejen do hry, ale i něco na vystavení.

X