Diablo IV konečně na Steamu a se slevou

Konečně jsme se dočkali. Herní hitovka letošního roku Diablo IV se konečně objevila na službě Steam. A to dokonce i se slevou. Takže, kdo ještě nemá v knihovně tento skvost, teď je ta nejlepší příležitost si zase rozšířit sbírku. 

@Steam

Ohlášení, že se Diablo IV od vývojáře Blizzard Entertainment objeví na Steamu proběhlo už na začátku tohoto měsíce. Spousta hráčů už odpočítávala čas do spuštění. Navíc, když je ve hře ještě 25% sleva, tak to už je vysloveně obrovský tahák. Sleva bude aktivní až do 24. řijna, tak si dejte pozor, abyste ji nepropásli.

Kromě spuštění na Steamu se spustila také další událost. Druhá sezóna ve hře s názvem Season of Blood přináší nejen nový obsah, ale také nové dovednosti, možnosti lovu, nové nepřátele a spoustu dalších prvků. Hráči se mohou spojit s lovcem upírů Erysem. Je totiž potřeba porazit Pána upírů. Lze také vytvářet pakty mezi hráči a získat tak krvavou magii. 

Na konci hry je také k dispozici pět nových bossů a každý z nich s sebou přináší nový equip.

Kromě toho, že Diablo IV vyšlo na Steamu, tak je také plně kompatibilní s přenosnou konzolí Steam Deck. Navíc hráči, kteří si hru pořídili pomocí služby Battle.net mohou hru využívat právě na Steam Decku, aniž by si museli hru znova kupovat. 

X